article

Acasa » Asigurari

Asigurari

Asigurarile viata si asigurarile de sanatate de la Eureko reprezinta atat o protectie impotriva unor evenimente nedorite, cat si un plan complex de economisire sau investitii pe termen lung.

Prin asigurarile de viata traditionale Eureko poti planifica din timp viitorul copilului tau, iti poti asigura un venit multumitor la retragerea din activitate, poti oferi sprijinul financiar necesar familiei tale, astfel incat cei dragi sa nu duca povara problemelor financiare in cazul producerii unui eveniment nedorit.

Iar daca doresti sa iti construiesti propriu plan investitional, Eureko iti pune la dispozitie asigurari de viata unit-linked. Astfel, o parte din prima de asigurare este folosita pentru a te proteja, iar o alta pentru a cumpara unit-uri in cele 7 fonduri de investitii oferite de Eureko Asigurari. Tu decizi care este raportul dintre componenta de protectie si cea investitionala, in functie de nevoile tale si apetenta pentru risc care te caracterizeaza.

Asigurarile de sanatate Eureko iti asigura nu doar confortul financiar, ci si te ajuta sa previi problemele de sanatate accesand servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate. Un sistem complex de ingrijire a sanatatii iti sta la dispozitie si ofera accesul la cele mai bune servicii medicale private. Tot ce trebuie sa faci, este sa alegi o asigurare de sanatate de la Eureko!Asigurari de sanatate
Asigurari de viata
Asigurari generale
Asigurari pentru companii

Reteaua de sanatate Eureko

Registru de reclamatii
Petitii/Reclamatii

Trimite unui prieten | Versiune pentru tiparire

« Asigurari de sanatate Asigurari pentru companii »


Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Eureko si vei fi permanent informat despre cele mai bune solutii financiare pentru tine si familia ta.